top of page
New Growth

Tevreden klanten aan het woord

“SensiTherapie bij Mia is als thuiskomen. Thuis in jezelf. In de stilte.

Zonder woorden kan Mia op je inzoomen en wakker maken wat er ergens bedolven zit, onder het stof. En dat je daar bewust of onbewust hebt laten liggen. Soms zegt ze één woord, dat je misschien niet onmiddellijk herkent, of erkent. Maar dat ene woord zet iets in jezelf in gang. Iets wordt wakker. Alsof een naald heel even in je huid prikt en die kleine prik blijft nazinderen. De zachtheid van Mia is weldoend, een moment van rust. Leg je neer en verwacht niets, en het onverwachtse ontstaat. Mia’s handen voelen, Mia’s hart weet wat er nodig is.

Ik ga steeds terug naar Mia, ook al heb ik niet eens een vraag of pijn, of iets dat ik graag wil helen… Omdat Mia er (letterlijk) de vinger op legt, op een belemmering, een obstakel…ook diegenen waarvan je je niet bewust bent, maar die achteraf een wereld van verschil blijken te maken ”

Sylvie  ❤

“Als ik uit balans ben, ga ik graag naar Mia omdat zij mij dan op haar eigen rustige manier weet te ondersteunen. Maar onlangs werd ik letterlijk lamgelegd door het C-virus en kon ik op afstand geholpen worden door haar. Mia tunede in op mijn energie en ondersteunde me met natuurlijke middelen om mijn immuniteit weer aan te sterken.

Voor mij voelt het als een verrijking omdat er altijd wel een thema naar boven komt; waardoor ik mijn emoties makkelijker kan herkennen en hierdoor terug in mijn kracht kom. Het voelt voor mij dan ook op één of andere manier comfortabel om elke keer een laag dieper te gaan en die dan te helen.”

Els ❤

De allereerste keer liet ik gewoon alles op me afkomen zonder vragen, zonder verwachtingen. Al snel bleek dat een Sensi sessie met Mia steeds een ver-rijking is voor hart, ziel, lichaam en geest. Ze weet telkens weer je diepste wezen  te beroeren, te helen. Ze voelt waar er iets zit dat je, zonder je het zelf beseft, bedrukt. Haar positiviteit straalt op je over!

Ik ga telkens naar huis met een bevrijdend gevoel, positieve energie en hernieuwde inzichten.

Thanks Mia!

Anit ❤

bottom of page