top of page
Image by Alexandru Tudorache

SensiTherapie

SensiTherapie is een holistische behandelmethode. Dit betekent dat er verder wordt gekeken dan de klachten en dat er naast je fysieke lichaam ook wordt gekeken naar je emotionele, mentale en spirituele welzijn. 

Hierdoor is SensiTherapie zeer doeltreffend bij problemen waarvoor de klassieke geneeskunde geen duurzame oplossing weet. Ook bij uitdagingen gekoppeld aan hooggevoeligheid heeft SensiTherapie ruimschoots haar kracht bewezen.

Biosensor-Sensitherapie.jpg

Hoe werkt SensiTherapie?

Met een biosensor, een buitengewoon gevoelig apparaatje dat subtiele trillingen kan meten, spoor ik op waar in jouw lichaam of systeem verstoringen zitten en welke behandelmethode voor jou op dat moment het meest heilzaam is. Ook allergieën kunnen hiermee zeer nauwkeurig opgespoord worden.

 

Omdat elk probleem een unieke oorzaak kent, pas ik geen standaardbehandeling toe. Jouw lichaam geeft precies aan wat het nodig heeft om terug de balans te kunnen herstellen. Dat kan het toepassen zijn van één of meerdere methodes die ik gebruik zoals drukpuntmassage, Holistic Pulsing, EFT, etherische oliën, edelstenen,… Indien nodig wordt er ook advies gegeven omtrent aangepaste voeding, supplementen of aanvullende kruiden.

Heeft SensiTherapie een blijvend resultaat?

Wanneer we uit balans zijn, heeft dit vaak te maken met verschillende aspecten in ons leven: ons denken is niet meer helder, er spelen allerhande (oude) emoties op, we zorgen niet goed voor ons lichaam,... Met SensiTherapie kijken we naar hoe deze verschillende facetten samenhangen. Hoe bijvoorbeeld onze gedachten invloed hebben op ons gedrag en ons emotioneel welzijn.

 

Om je maximaal te ondersteunen zet ik daarnaast ook coaching in zodat de inzichten die vrijkomen tijdens de sessie, niet bij inzichten blijven maar jou effectief gaan helpen om verandering te creëren. Ik help je om duidelijkheid te krijgen in het geheel en nodig je uit om je bewust te worden van jouw potentieel en kracht. 

Ervaring van een klant

“Het duwtje in de rug dat ik nodig had om dichter bij mezelf te komen, bij het vuur dat in mij brandt. Na elke sessie sta ik meer in contact met de wereld en met wie ik echt ben. Alles valt op zijn plaats. Dat is een heerlijk gevoel! ❤

- Anne -

Mia-Hauthphenne-sensitherapie-hoogsensit

Voor wie is SensiTherapie geschikt?

  • voor (hoog)gevoelige mensen 

  • voor jongeren en volwassenen die kampen met stress of stressgerelateerde klachten

  • voor jongeren en volwassenen met energieklachten: vermoeidheid, concentratieproblemen, lusteloosheid, burn-out,..

  • voor jongeren die hun weg niet vinden op school of in het leven

  • voor mensen die een 'etiketje' opgekleefd hebben gekregen zoals 'adhd', 'add', 'autisme', ...

  • voor iedereen die preventief wil investeren in zijn gezondheid en welbevinden

  • voor mensen met fysieke klachten: spijsvertering, allergie, ...

  • voor iedereen die zich niet goed in z'n vel voelt.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer één uur en kost 65 euro. De eerste sessie duurt vaak wat langer (ca 1,5 uur) omdat hier ook een intakegesprek wordt gevoerd.

Uit ervaring blijkt dat voor de meeste klachten 3 à 5 sessies volstaan om tot een duurzaam resultaat te komen. Hoe langer een probleem al aansleept, hoe meer sessies er vaak nodig zijn.

Klaar om je gezondheid in eigen handen te nemen?

 

Contacteer me voor een afspraak

bottom of page