top of page
SCC_MIAHAUTPHENNE_FEB2021_LR_10_websize_

Over Mia Hautphenne

Als fijngevoelige ziel heb ik mij altijd ‘anders’ gevoeld in deze drukke wereld vol prikkels. Ik had het gevoel dat de wereld aan mij voorbijraasde en dat ik constant op de rem wou gaan staan. Alleen, de wereld liet het niet toe, dacht ik, integendeel, de trein raasde alsmaar sneller. Dus liet ik me maar meevoeren...

Tot op een gegeven moment het licht plots uitging. Burn-out. Van de ene dag op de andere, zo leek het wel. Ik had jarenlang gewerkt op een ritme dat het mijne niet was. Eerst in de banksector, later in een architectenbureau. Mijn lichaam besliste voor mij dat het genoeg was en wou niet meer mee. De handrem werd opgetrokken. 

Mia-Hautphenne-1.jpg

Het werd me duidelijk dat ik eens diep in m’n ziel mocht duiken. Maar waar beginnen? Energie teveel had ik niet en ik wist niet wat of waar beginnen. Na een hele zoektocht van workshops, opleidingen, individuele sessies en veel zelfreflectie kwam ik terecht bij ‘SensiTherapie’. Hier kreeg ik eindelijk antwoorden en kon de onbalans die zich in mijn lichaam had opgestapeld en de hardnekkige overtuigingen die zich in mijn geest hadden genesteld laagje na laagje worden geheeld. Ik kwam terug in mijn kracht en voelde een geweldige drive om andere mensen te begeleiden op hetzelfde pad. 

 

Nog elke dag vervult dit werk me met liefde en blijheid. Het is mijn missie om voor jou als fijngevoelige ziel een veilige ruimte en de nodige ondersteuning te bieden om te gaan leven vanuit jouw kracht. Zodat je jouw unieke levenspad gaat volgen, en je in een flow van gezondheid, kracht en vervulling kan leven.

Klaar om je gezondheid in eigen handen te nemen?

 

Contacteer me voor een afspraak

Gevolgde opleidingen & bijscholingen

SensiTherapie Opleiding (2017-2020, SensiTherapie Nederland) - Gecertifieerde Training in Communicatie - H-NLP & coaching (2017-2018 Lazuli Trainingen) - Opleiding tot stress- en burn-out coach (2017 HRD Academy) - Opleiding tot Holistic Health coach (2009-2013 Integrale Academie voor Gezondheidszorg) - Opleiding tot psychosociaal coach (2014-2016, Loek Knippels Academie) - Opleiding Lichaamstaal practitioner (2011 Centrum voor lichaamstaal) - Opleiding Causale Voetreflexologie ( An De Mulder, 2014 – 2016) 

bottom of page